Solpaneler

Funderar du på att installera solpaneler på ditt tak? Då kan vi på RW ElService stå till tjänst! 

Vi erbjuder professionella installationer av solpaneler på villor, jordbruk, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi installerar solpaneler i Mönsterås och Kalmar med omnejd

Bor du i närheten av Mönsterås eller Kalmar och funderar på att investera i en solpanel?  Då kan vi på RW ElService hjälpa till! Vi har lång erfarenhet av att installera solceller på såväl villor och bostadsrättsföreningar som företag och jordbruk. 

Våra kunniga elektriker har den rätta kompetensen för att kunna erbjuda smidiga och säkra elinstallationer. Med vår expertis ser vi till att du får stor nytta av din solpanel och att den ger lönsamhet i många år.

Varför solpanel?

Att installera solpaneler är en smart och miljövänlig investering som bidrar till lägre elkostnader samtidigt som det ökar värdet på bostaden. När solen lyser på din solpanel produceras el och du bidrar till en grönare värld. 

Får du överskott av el kan du låta oss installera batterier som lagrar den så att du kan nyttja elen även när solen gått ner. Detta gör solpaneler till en mycket smart investering på många sätt. 

Villa

Att installera solpaneler på ditt villatak är en trygg och hållbar investering som ger lönsamhet under många år. Vi finns med hela vägen från planering till att du producerar din egen el.

Inom några år har solcellerna betalat av sig själva och går över till att bli en plusaffär för din ekonomi.

Jordbruk​

Att driva jordbruk innebär ofta stora takytor vilket skapar goda förutsättningar för att få en lönsam årsproduktion och avkastning på en anläggning med solpaneler. Många jordbruk har en hög elförbrukning som kan ersättas med egen solel från solpaneler. 

Vi finns med från början till slut och ser till att du får en säker installation med ett professionellt resultat.