Laddbox

Har du en elbil? Då behöver du en laddbox! 

Vi säljer och installerar högkvalitativa laddboxar så att du kan ladda din elbil effektivt.

Vi installerar laddstolpe för din elbil i Mönsterås och Kalmar med omnejd

Bor du i närheten av Mönsterås eller Kalmar och är i behov av en laddstolpe till din elbil? Då kan vi på RW ElService hjälpa dig! 

Vi säljer och installerar högkvalitativa laddboxar till villa, större parkeringar, större fastigheter, offentliga parkeringar. Hos oss finns den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda smidiga och professionella elinstallationer.

Elbilar – steget mot en mer hållbar utveckling för miljön

Allt fler väljer att skaffa sig en elbil. Detta för att det är ett mer hållbart och ekonomiskt sätt att ta sig fram på vägarna.

Den största miljövinsten med en elbil är att den släpper ut mindre koldioxid i jämförelse med en bil som drivs av bensin. Dessutom håller elbilar ofta längre.

Laddstolpe från GARO och Wallbox

Vakna till en nyladdad bil varje morgon med en laddstolpe från GARO eller Wallbox! GARO’s laddbox har en stilren design som passar i de flesta miljöer och monteras på vägg eller stativ. 

Boxarna är enkla att använda och erbjuder smarta funktioner som gör laddningen enkel och säker. En laddstolpe från Wallbox är liten och kompakt samtidigt som den erbjuder kraftfull prestanda och avancerad intelligens för att göra din elbilsladdning snabb och enkel.

Vi på RW ElService hjälper dig att hitta den mest optimala platsen för din laddstolpe i Mönsterås och Kalmar.

Välkommen att ta kontakt med oss och berätta hur vi kan stå till tjänst!